Kryefjala Logo

Ilda fut dron për Stivin në vilën e Love Island Albania

28 Shtator, 2023 | 7:17 pm

Ilda vendosi të braktisë përgjithmonë eksperiencën e saj ne Love Island ditën e djeshme.

“Unë sot largohem nga vila me vullnetin tim të lirë, për arsyet e mia personale. Kam kaluar shumë bukur me disa persona dhe jam shumë e kënaqur që i kam njohur”tha ajo.

E kur flet për të kaluarit bukur nuk mund të mos na shkojë mendja tek Stivi i cili pas largimit të saj u shpreh:

“Jam mërzitur, por në qoftë se është për të mirën e saj, ka bërë gjënë e duhur. Nuk e di a do ketë ndonjë vajzë që do ma heqi mendjen nga Ilda.”

Ilda nuk ka vonuar aspak pasi ka dërguar një dron i gjithi dedikuar për Stivin brenda shtëpisë së “Love Island”

Do të kemi një histori të bukur jashtë?

74041205 4f8b 4f5f 992b f268438414a8 7a020848 0ca9 44dc b007 fd8703419d2c

Të ngjashme