Kryefjala Logo

Ilda dhe Stiv ndahen menjëherë pas Love Island Albania

12 Nëntor, 2023 | 12:07 pm

Ilda dhe Stivi ishin një ndër çiftet më të përfolur në Love Island. E pse Ilda e braktisi Love Island ajo shprehej se me Stivin ndjenjat ishin reale.

E njejta gjë ishte edhe nga ana e Stiv. Ndonse në profilet e tyre në Instagram nuk mungonin edhe dedikimet kundrejt njëri tjetrit e fotot e postuara bashkë. Nuk kanë munguar as daljet e tyre publike.

Por tashme, duket se historia ka marrë fund. Ilda dhe Stiv kanë fshirë fotot e tyre nga Instagrami e tashmë në postimet e fundit duket se secili po vazhdon jetën e tij.

495C02FB E505 419D BABC 9B44C5DADE57

5ACA51CE 636C 4805 B4B5 D7EF40B148BA

Të ngjashme