Kryefjala Logo

Ilda braktis Love Island Albania, vila nuk është njësoj. Reagimi surprizë i Aleksandros, Sofielës, Xhoanes dhe Stivit

26 Shtator, 2023 | 7:41 pm

Love Island Albania vjen gjithmone me të papritura dhe surpriza. Ilda ka marrë një vendim për tu larguar përfundimisht nga vila e dashurisë. Ajo ka mbledhur ishullorët tek rrethi i zjarrit për tu treguar vendimin.

Ilda: Unë sot largohem nga vila me vullnetin tim të lirë, për arsyet e mia personale. Kam kaluar shumë bukur me disa persona dhe jam shumë e kënaqur që i kam njohur.

Përtej të gjithave ajo ka një mesazh për Stivin:
Stivi unë ty po të pres jashtë.

Ky ka qenë një vendim i cili ka habitur ishullorët. Ndonse e kanë takuar të gjithë, përveç Aleksandros i cili ka bërë edhe ironi me të. Gjithashtu edhe Sofiela është shprehur shumë e lumtur për largimin e Ildës. Në anën tjetër Stiv dhe Xhoana janë prekur nga vendimi i Ildës.

Të ngjashme