I vetmi ‘banor’ që Luizi nuk nxjerr dot nga shtëpia është..Miu!

5 muaj më parë

Katër finalistë në shtëpi:Luizi,Efi,Dea dhe Kristi janë në javën e tyre të fundit në shtëpi dhe për momentin po e shfrytëzojnë për tu kënaqur duke lënë mënjanë debatet.

Katër thamë?Ndjesë,janë pesë ose edhe më shumë sepse në shtëpi më shumë se njëherë kanë qarkulluar video ku minj vijnë vërdallë.

Një miush e ka parë Luizi të cilin në fillim e tremb dhe pastaj e ndjek por ai fshihet nën kanapet e kuzhinës.
Epo kjo pikë e zezë,ai sa i premtoi të jëmës se nuk do bënte debate me banorët,tani i duhet të mendojë sërisht se si të heqi miun nga dera e kuqe..
Video:

Të ngjashme