Kryefjala Logo

I vendosin këngën e Butrintit në shtëpi, reagimi Kiarës për të mos u humbur!

7 Prill, 2023 | 8:58 am

Ditën e djeshme vajzat e shtëpisë të BB VIP kanë bërë një Pijamas Party, teksa ato argëtoheshin në sfond është vendosur kënga e Butrint Imerit.

Kamera ka fokusuar menjëherë Kiarën e cila pasi e këndon i kërkon Vëllait të madh ta heqin. Gjithashtu Efi ka thënë se nuk duan këngë dashurie të tilla.

Një nga vajzat e ka pyetur Kiarën nëse është këngë e vjetër dhe ajo ka thënë thjesht: nuk e di!

Të ngjashme