I shpëtoi të gjithëve por jo internetit:Çfarë letre i dha gjyshja Deas?

7 muaj më parë

Mbrëmjen e djeshme Dea Mishel u surpriza nga gjyshja e saj pasi hapi kutinë e Pandorës.
Nëna erdhi dhe përpos lëvdatave ndaj mbesës,këshillave për tu ushqyer dhe fjetur më mirë duket se i dha diçka nën dorë që shikuesve ju shpëtoi.

Në rrjet qarkullon një video ku fshehurazi Dea mer pas kurrizi një letër të cilën me stil e vendos mbi tavolinë.
Disa mendojnë se është kartopicetë e të tjerë mesazh i fshehur..

Por menjëherë kanë reaguar familjarët e Deas ku tregojnë se bëhet fjalë për një kartopicetë

345B09AE 9017 4BA5 B6A9 D5740B6BE6E5

Të ngjashme