I dergoi leter PM, penalizohet Sara!

8 muaj më parë

Pak dite me pare Sara i ka derguar nje leter PM ku shkruante: PM te kam zemer, do me mungojne puthjet e tua me beshtyme! Faleminderit per gjithcka qe me dhurove ketu brenda!

Por nepermjet kesaj Arbana ka lajmeruar sonte se ndonse nuk e ka bere pa te keq, eshte rregulli kryesor i BB qe nuk duhet te dergojne sinjale keshtu qe ka nje denim per te.

Por edhe per disa nga vajzet qe kane folur me shenja. Keshtu qe Sara per letren dhe Arjola Monika Einxhel Big Mama dhe Antonela kane shkuar ne nominim!

Të ngjashme