I dehur dhe pa patentë, aksidentohet Bjordi Mezini!

3 muaj më parë

Bjordi Mezini është aksidentuar mbrëmjen e së martës. Burime nga policia për News 31 konfirmojnë se regjisori ishte në gjendje të dehur dhe nuk kishte patentë.

Bjordi është arrestuar. Aktualisht është në gjendje të mirë dhe fatmirësisht nga aksidenti ka pasur vetëm lëndime të lehta.

Të ngjashme