Kryefjala Logo

I dashuri Semit ka ditëlindjen por ajo se ka uruar akoma

1 vit më parë

Ron Zaiti feston sot ditëlindjen dhe urimet për të kanë qenë të pafundme. Por ai urim që ne të gjithë po presim nuk ka ardhur akoma ( të paktën publikisht) dhe e kemi fjalën për Semin partneren e tij në jetë dhe në muzikë.

5371A95E 6935 4031 B85C 26A16E57EF035AD42B2D 6474 4321 927C 2FC68F177F7F

F5A4C50F 11EC 48FA 9163 3CE25146EC0B

Ne i hodhëm një sy profilit të këngëtarit dhe vumë re që urime(publike) ai kishte marrë nga familjarët e tij dhe nga familja e tij e dytë labeli muzikor “Moneyz”, që ka si CEO, Dafina Zeqirin. Madje dhe kjo e fundit e ka uruar publikisht këngëtarin duke e konsideruar atë si superstar.

Aaa edhe diçka tjetër duke parë me vëmendje gjithë postimet e Ronit vumë re që sot ka ditëlindjen edhe reperi Elinel, ku Roni nuk ka harruar ta urojë publikisht.

CCD95810 13C7 47F0 9A1A CD52E40E9BFE

Të ngjashme