Historia e diamantit 100 karatësh të Dua Lipës…

5 muaj më parë

Diamanti origjinal Tiffany i verdhë 128,54 karatësh u gjet në vitin 1977 në minierat e diamanteve Kimberley të Afrikës së Jugut dhe që atëherë është bërë një nga gurët më të famshëm të Tiffany (në vitin 2019, vlera e tij u vlerësua në 30 milionë dollarë).

Vetëm katër gra kanë vënë diamantin origjinal Tiffany. Socialite Mary Whitehouse ishte e para që e veshi atë në një ballo për kompaninë e bizhuterive në vitin 1957. Audrey Hepburn, e cila e vendosi për fotot e “Breakfast at Tiffany’s’, Lady Gaga në Oscar 2019; dhe Beyonce në një fushatë 2021 Tiffany & Co.

Dua Lipa  bëri historinë e saj të modës pasi është e para që ka vendosur një diamant të tillë në Met Gala 2023.

Të ngjashme