Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

”Hiqe xhaketën të shohim pak b*thën”:Donaldi habit me veprimin ndaj Einxhelit

Një ndër provat javore këtë herë në shtëpinë e BB VIP është që banorët e ndarë në çifte të kërcejnë me partnerin e tyre në çdo moment që vëllai i madh do të vendosë në sfond një këngën e tyre.

Ata e kuptojnë menjëherë se kur është momenti që të performojnë, sepse secili çift ka një këngë të caktuar me të cilën duhet të kërcejë.

Beniada dhe Einxhel njohën këngën e tyre dhe filluan të bënin “twerk” për t’ju përshtatur muzikës.

Banorët filluan të komentonin

Pjesë nga biseda:

Semi: U plotësua ëndrra, hajde çuna.

Donaldi: Hiqe atë xhupin e mësueses që ke Enxh, si zysh.

Semi: Të shohim çik b* çën.

Donaldi: Po ça b*çe ka ajo.

Latest Posts

Don't Miss