Kryefjala Logo

Heidi Baci në krahët e ish-it të Belen Rodriguez?

4 muaj më parë

Nuk do të ishte çudi nëse Heidi Baci do të ishte me dikë më të madh se ajo pasi edhe kur ishte në “Grande Fratello” pëlqente Massimiliano Varrese,disa vite më të madh se shqiptarja.

Mediat Italiane tani po flasin për një tjetër fytyrë publike i cili mund të jetë krah bjondes.Edhe ai ka qënë pjesë e “Grande Fratello” dhe u bë i njohur për historinë e tij të dashurisë me Belen Rodriguez me të cilën ka edhe një vajzë.

Po flasim për Antonio Spinalbese.Ai ka shkruar disa ditë pasi ajo doli duke thënë se e ka parë në shtëpi dhe do donte ta njihte më mirë.

Ish i dashuri i Belen Prandaj Rodriguez do ta kërkonte bukuroshen , duke e ftuar që të takoheshin personalisht sapo të dilte nga shtëpia.
Për momentin  palët e interesuara nuk e kanë konfirmuar dhe as mohuar këtë lajm. Do të shohim nëse do të dalin lajme të tjera në ditët e ardhshme, por pakujdesia tashmë ka bërë xhiron e internetit.

Të ngjashme