Kryefjala Logo

Harrojeni paqen mes Kiarës dhe Oltës…

9 muaj më parë

Nuk ka ditë që Olta dhe Kiara mos të debatojnë me njëra-tjetrën. Sot, shkak u bë një zarf i cili ishte lënë porosi nga ‘Big Brother’ për to. Menjëherë sapo Kiara doli nga dhoma e rrëfimit, u përball me Oltën e cila duket se nuk i ka pritur mirë reagimin e saj.

DEBATI i plotë:

Kiara: Isha shumë okej, vazhdoi Maestro dhe do na presin secili.

Olta: Mua kjo vajza..

Kiara: Ma dhanë mua zarfin, kujt ia dhanë e dëgjojnë mirë, kështu që herën tjetër mua mos më ndërhyj.

Olta: Kiara, okej bravo, shumë mirë.

Kiara: Ca ka?

Olta: Goce më thuaj.

Kiara: E bën në formë urdhëri.

Olta: Hajde me mua brenda.

Kiara: Mos më bërtit ti mua.

Olta: Jo ti po bërtet e para.

Kiara: Nuk të bërtas, mos më jep urdhëra.

Olta: Nuk të dhashë urdhër.

Kiara: Unë nuk bëj sipas kokës time, bëj atë që më thotë produksioni.

Olta: Ti do sherr, unë nuk kam ndërmend të bëj sherr me ty, nuk kam nerva.

Të ngjashme