Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Habit Semi: U martova me Bokun te ikja jashte, po ai mashtron pak!

Sot, në një bisedë me Arditin, Semi tregoi se e adhuronte gjithmonë të ikte nga Shqipëria dhe e kishte ëndërr fëmijërie. Semi tha se motra e saj ka ikur jashtë pavarësisht se nuk kishte qejf të ikte ndërsa Semit nuk i doli shkolla dhe as mundësia. Ajo madje tha se është martuar me Bojkenin vetëm që të iknin nga Shqipëria.

Tentova kur isha me Bokun. Prandaj bëmë letrat, që u martaum. Për ta hedh për të ikur andej. Pastaj e lamë, sepse mashtronte një çik Boku. Thoshte “Hë se kam qejf të iki”, pastaj s’e bëri kurrë. Por tani nuk dua më. Se di pse më përpara më dukej e domosdoshme të ikja andej. Tani më pëlqen jeta këtej.”

Latest Posts

Don't Miss