Kryefjala Logo

Habit Rike Roci; Mund të bëhem çift edhe me një gocë!

20 Janar, 2024 | 2:28 pm

Prej ditësh tashmë kemi parë afrimitet mes vajzave dhe djemve të BB VIP. Por një deklaratë e Rikes i ka habitur të gjithë.

Dea ka thënë se publiku ka shumë dëshirë të shikojë çifte. Ndërkohë Rikja ka thënë: Unë mund të bëhem çift edhe me një gocë.

 

Deklaratë e cila është shoqëruar me shumë brohorima nga banorēt.

Të ngjashme