Habit Iva Tiço:”Po lutesha që partneri im të kishte fëmijë !”

9 muaj më parë

Gazetarja Iva Tiço ka qenë e ftuar në emisionin “Goca dhe Gra” në Top Channel. Së bashku me moderatoret ajo ka diskutuar për një temë që është mjaft e përhapur në ditët e sotshme

“ Kur do të bësh një fëmijë?”

Iva ka treguar se e merr shpesh këtë pyetje dhe mërzitet për këtë gjë, por ajo me partnerin e saj e ka sqaruar dhe ai I është shprehur se nuk ka rëndësi nëse do të bëjnë fëmijë apo jo, sepse ai ka zgjedhur pikërisht Ivën. Por edhe nëse vjen një fëmijë në jetë, gazetarja shprehet se do ta mirëpresë atë.

Të ngjashme