Habit Igli ne Big Brother Vip: “Une jam njeri me 4 nena”

6 muaj më parë

Ndersa te gjithe banoret e shtepise jane mbledhur ne oborr dhe flasin per historite me te lumtura te tyre,bomben e plasi Igli.

Mes shume historish qe u treguan,ajo e aktorit spikati per nga habia e madhe qe shkaktoi.Lumturia me e madhe e tija ishte se me ne fund ai ka filluar t’i kuptoje prinderit e tij.

“Momenti më i lumtur ka qenë kur unë kam filluar t’i kuptojë prindërit e mi, gjë që ka ndodhur katër vite më parë historia është e gjatë, por që do ju tregoj një herë tjetër.

Nuk mund të tregoj se me çfarë merren prindërit e mi, por që unë realisht kam katër nëna”

Jo vetem banoret por dhe ne jemi habitur, se edhe qingji kur eshte i urte maksimumi 2 nena pi por 4?

Presim nese do te flitet sonte rreth kesaj teme nderkohe qe donte kemi dhe hyrje te reja ne shtepi.

Të ngjashme