Habit Hermes Nikaj: Isha me mbi 1000 burra ne burg, kendonim e kercenim!

2 vite më parë

Pas daljes nga burgu ku u akuzua per prostitucion, Hermes Nikaj ja dhene dje nje interviste ne Expuls. Ai eshte pyetur per fillimin ne burg ku ka thene:

“Fillimisht e kisha pak me frikë se ku do më çojnë. Nuk kisha parë kurrë një institucion vuajtje. E mora më frikë, por a e din qe njeriu përshtatet? Kur kam dalë të nesërmen atje, unë kam qenë me mbi një mijë burra. Ato të gjithë duartrokisnin, Zogu mos u mërzit se s’ke bo asgjë. Godina A dhe B. Të gjithë kërce këndon, kush jepte një kartë telefoni, kush fruta. Nuk është më burgu siç ka qenë”, u shpreh ai.

Të ngjashme