Kryefjala Logo

Gushti, muaji më i keq për Marina Vjollcën…

4 Gusht, 2023 | 11:45 am

Pak ditë më parë Marina Vjollca u shfaq me fasho në duar dhe njerëzit u bënë merak e nisën ta pyesin ç’i kishte ndodhur. Megjithatë, dhimbjet s’paskan fund për Marinën dhe s’thonë kot që “kur të vjen e keqja, hapi derën”. Pas djegies së dorës, ajo tashmë ka probleme me dhëmbët.

Sot, moderatorja është zgjuar me dhëmballën e enjtur, fill pasi u tregoi ndjekësve se Gushti kishte nisur keq për të. “Jam zgjuar me dhëmballë të enjtur. A ka më për mua?”- shkruan Marina në rrjetet sociale.

IMG 5299 IMG 5298

Të ngjashme