Gucci dhe Armani fushate identike me ate te Joni Peçit muaj me pare!

9 muaj më parë

Pak muaj me pare stilisti i njohur shqiptar Joni Peçi ka realizuar nje fushate te re ku prezantonte koleksionin e tij. Nje fushate teper moderne dhe europiane e cila dukshem ka rene ne sy edhe te stilisteve nderkombetare.

Vetem pak dite me pare Armani dhe Gucci  kane realizuar nje fushate identike me ate te Joni Pecit, ideja dhe prezantimi i modeleve, cdo gje eshte kaq e njejta.

Pra Joni Peçi duket qartaz se ka frymezuar Armanin.
Të ngjashme