Grida Duma rivesh brenda javës të njëjtin “outfit”…

2 muaj më parë

Grida Duma është cilësuar jo vetëm si një grua e fortë por edhe shumë e bukur në politikën shqiptare. Deputetja e PD-së komentohet gjithnjë në media edhe përsa i përket look-ut dhe paraqitejes së saj të jashtme. Por si të vëmendshëm që jemi ne të Kryefjala.com vumë re se ka një veshje që Grida e pëlqen shumë.
Dhe bëhet fjalë për këtë këmishë lejla dhe këtë fund me bel të lartë (po lejla) që Grida e ka veshur në punë, në programe televizive, në Parlament e kudo.

Bluja, Bluja po me ç’po kuptojmë mavia qenka ngjyra e saj e preferuar.

Të ngjashme