Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Graniti ne dush me Semin, “çmendet” Fifi: A e ferkove?

Së fundmi, Fifi është bërë xheloze sërish pasi Graniti dhe Semi janë larë bashkë.

“Si kalove në dush? A kalove mirë? A u fërkove mirë? Dëgjova se nuk ishe larë vetëm”, e ka pyetur ajo.

Graniti: Ua, kaq thellë ka mbërritur xhelozia ë? Po ti e di që ne shokë jemi
Fifi: Si u ndjeve kur u lave? A ja fërkuat njëri-tjetrit shpinën?
Graniti: Jo, jo, nuk ka shanse
Fifi: Veç po pyes, a nuk prite dot sa të lahej ajo e pastaj të hyje ti?
Graniti: Po isha i djersitur

Latest Posts

Don't Miss