Kryefjala Logo

Graniti ironizon Fifin? I vë në dyshim talentin

25 Gusht, 2022 | 6:06 pm

Granit Cana dhe Fifi një histori komplekse e cila mbahet mend nga BB VIP, por ndonse Fifi vazhdoj jetën e saj, duket se Graniti ende për famë përdor emrin e saj.

Në një pyetësor me ndjeksit ai është pyetur pse Fifi nuk është ftuar në një club ku ai punon në Kosovë dhe përgjigja ka qenë: “nuk ka asgjë personale as nuk varet nga unë, por gjithmonë janë ftuar artistat që janë on top, prandaj është plot me njerëz dhe është numër 1”.

Prit pak Granit, pra ti po na thua që Fifi nuk është on top? Na habite hera parë që e dëgjojmë.

FE05FDBB CBEB 4CD4 A4D8 34B2EC841363

Të ngjashme