Kryefjala Logo

Gjithë sy e veshë nga Torino, Ronela ndez skenën e Eurovizion!

2 vite më parë

Pak minuta më parë Ronela ka hapur mbrëmjen e parë të Eurovizion. Ndonse të gjithë ishin në ankth duket se ajo ja doli më së miri.

Ndonse ne nuk kemi vesh muzikor u kuptua qe notat e larta i kapi mjaft mirë dhe dhuroi një energji mjaft pozitive tek të ftuarit. Kërcimi dhe kënga nuk ndaluan asnjë moment duke dhuruar spektakël të vërtetë.

Edhe pse veshja e saj disi u kritikua nga Cristiano Malgioglio i cili në fund tha: pse e kanë veshur kështu.

Për performancën nuk pati fjalë!

Të ngjashme