Kryefjala Logo

Gjithë ditën në heshtje, reagon Romeo!

26 Maj, 2024 | 10:48 pm

Mbrëmjen e djeshme në finalen e BB VIP Romeo u shpall i treti. Pas kësaj ai u largua nga studio dhe ka qenë në heshtje gjithë ditën.

Pak më parë ai ka bërë një video në Instagram, ku tregon se ka fjetur gjithë ditën dhe ka patur nevojë të pushojë, më pas ka falenderuar të gjithë publikun. Sigurisht nuk mungon as çudia me ripërdorimin e telefonit.

”Fitorja ime jeni ju”, e mbyll Romeo videon për të gjithë ndjekësit e tij. Gjithashtu detaji që nuk mund të mos vihej re ishte dhe unaza nga martesa me Heidin që vazhdon e mban në dorë.

 

https://www.instagram.com/reel/C7cfq-KMqWr/?igsh=MXcwaGtvMjNseWtpYQ==

Të ngjashme