Gjiko qenka mëngjërash e askush nuk e dinte! Ja faktet qe duhet te mesoni per ta

1 vit më parë

Gjiko nje emer mjaft i njohur ne muzike dhe jo vetem qenka mëngjërash dhe askush nuk e dinte.

Kete gje e kemi zbuluar ne videon e Elita Rudit e cila i kerkon ti beje grimin. Madje vete reperi ka treguar nje histori teksa i ka dhene doren e majte hoxhes ne Xhami dhe ai i ka thene: Mos ma jep doren e Tarhetit.

E ky i ka thene e djathta eshte e Tarhetit po te duash te jap dhe ate.

Por, ka disa fakte shumë interesante për ju të dashur mëngjërash:

-Vetëm 10-15% e popullsisë në botë janë mëngjërashët.

– Amerikanët i pëlqejnë liderët mëngjërash.

-Katër nga pesë presidentët e fundit kanë qenë mëngjërash.

-Bill Gates, Oprah Winfrey, Brad Pitt, Angelina Jolie, Mark Wahlberg janë mëngjërash.

-mëngjërashët në shumicën e rasteve zgjedhin karrierë që ka të bëjë me fushat kreative.

– Një studim tjetër në vitin 2009 në SHBA, kishte gjetur se të diplomuarit mëngjërashë kanë më shumë predispozita të bëhen të pasur se sa ata djathtakë.

Të ngjashme