Gjesti i mamasë të Dea Mishel në këto muaj na përloti të gjithëve!

5 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme në finalen e BB VIP, Dea Mishel ka marrë një surprizë të veçantë. Arbana ka treguar se në këto 4 muaj të gjithë familjarët telefonojnë produksionin kur janë të merakosur.

Ndonse Arbana ka treguar se e ëma e Deas ka bërë një gjest për tu habitur, ajo çdo ditë i dërgonte mesazhe Deas në telefon ndonse ajo nuk do i lexonte. Ku i tregonte sesi ajo e shihte nga jashte.

Gjithashtu ato janë takuar dhe kanë dhuruar mjaft emocion.

Të ngjashme