Kryefjala Logo

Getinjo në BB VIP Kosova: Toka është e sheshtë: Debat me opinionistin Olti Curri

10 Dhjetor, 2022 | 12:40 pm

Getinjo ka trazuar rrjetin me deklaratën e tij se toka është e sheshtë. E duket se nuk mund askush t’ja ndryshojë mendjen.

Mbrëmjen e djeshme ky diskutim është hapur sërish dhe ka patur debat mes opinionistit Olti Curri dhe Getinjos.

Olti ka pyetur Getinjon nëse ka bërë gjeografi apo mësuesja e tij ka patur ndonjë fatkeqësi në familje e nuk është paraqitur. Ndonse Getinjo ka treguar se i respekton gjithë mësuesit Olti sërish i ka kërkuar ti përgjigjet pyetjes ndonse nuk është 7 Marsi.

Më tej Getinjo ka thënë se ky është mendimi i tij dhe nuk e ndryshon për asnjë teori. Ndonse ka irrituar Oltin duke u shprehur se kështu thotë shkenca e Getinjo duhet ti bjerë botës rreth e qark për të kuptuar që s’është e sheshtë.

Të ngjashme