Getinjo i lënduar nga Vivi?! Kërkon ndihmën e Alexa-s…

5 muaj më parë

Getinjo duket po kalon një post-ndarje jo fort të këndshme nga partnerja e tij, Vivien Thano. Ai u shpreh në një video se ka qenë 100% i dashuruar me të mirëpo ka disa probleme që nuk i lejojnë që të jenë bashkë.

Por, edhe pse tha se nuk është lënduar, nga kjo ndarje postimet e tij tregojnë të kundërtën.

Së fundmi ai ka postuar një thënie, ku i kërkohet Alexës ( pajisjes elektronike) që të luajë me këdo që ka luajtur me të. Një postim i thjeshtë, por që pas fsheh një mesazh jo dhe kaq të thjesht…

IMG 1570

 

Të ngjashme