Gafat epike të BB Vip Albania 2

2 muaj më parë

Mes shumë personazhesh në BB VIP Albania sigurisht që dhe gafat nuk kanë të sosur. Disa prej tyre i bëjnë nga emocionet, disa se ashtu i dinë.

E disa të tjerë thjesht i bëjnë. Sigurisht që ato tani më janë kthyer edhe në meme. Madje disa nga to Anabel i ka publikuar në faqen e saj të Instagramit.

Le të themi që ky edicion i BB VIP Albania 2 kurorëzohet si edicioni i gafave!

Burimi Anabel Entertaiment Instagram

Të ngjashme