Gafa e produksionit te Perputhen: Bruno çon Alvisen ne “shtepine e tij” por ne fakt eshte e njejta qe çoi Ana Fatjonin

1 vit më parë

Diten e djeshme eshte transmetuar takimi i Brunos dhe Alvises ne Perputhen, e cil ju shit publikut sikur ai e kishte ftuar ne shtepi.

Por ate cep te shtepise diku e kishim pare, po po! Dikur Ana ftoi Fatjonin ne shtepine e saj dhe gatoi per te. Dje e ftoi Bruno Alvisen.

Tani duke pare te njejten shtepi nuk po na dalin llogarite, ose Ana dhe Bruno jetojne bashke dhe ne nuk e dime, ose produksionit i ka dale nga mendja qe e ka perdorur njehere ate ambient dhe e riperseriti.

Gjithesesi e sigurt eshte qe nuk eshte shtepia as e Anes as e Brunos, urojme qe e filli historise se Brunos dhe Alvises te mos jete i njejte me ate te Anes dhe Fatjonit se pastaj i bie te jete “mallkimi i shtepise se tyre”.

Të ngjashme