Kryefjala Logo

Fotoja e fundit e Ledrit mos ndoshta është diss për Dafinën?

16 Dhjetor, 2023 | 12:14 pm

Këtë periudhë ka patur goxha disse nga Ledri e Dafina kundrejt njëri tjetrit, ku u përfshi edhe Sara Hoxha. Por sapo dukej sikur gjendja qetësohej, këto disse fillonin sërish.

Mbrëmjen e djeshme Ledri ka publikuar një foto me Dj Geek, i cili prej vitesh ka qenë Dj dhe partner i Dafinës. Pasi u ndanë ata nuk vazhduan as bashkëpunimin.

Mos ndoshta kjo foto është diss ndaj Dafinës apo Dj Geek dhe Ledri ruajnë miqësi të hershme.

89942D4A 3B5F 4CDE 8EDA F9B27201233E

Të ngjashme