Kryefjala Logo

Folën të gjithë, foli dhe Albano (më në fund)…

3 Tetor, 2023 | 7:17 pm

Aktori Albano Bogdo ka reguar për herë të parë në lidhje me deklaratën ‘fyese” të bërë pak ditë më parë në drejtim të Beatrix Ramosajt, që ka ‘revoltuar’ rrjetin dhe opinionin publik.

Me anë të një postimi në instastory, Bogdo nuk pendohet për deklaratën e bërë ndaj këngëtares së njohur.

”Na ka bekuar Zoti me 3 gjëra jashtëzakonisht të vyera si komb: Lirinë e fjalës, lirinë e mendjes dhe kryqëzimin publik nëse përdor njërën nga dy të parat”, shkruan Albano.

IMG 7710

Të ngjashme