Kryefjala Logo

Florian Binaj shprehet për Ermal Mamaqin: nuk është i vërtetë

11 Tetor, 2022 | 8:03 pm

Flor Binaj është aktori i njohur i humorit,shumë i famshëm për gjithë rolet të cilave i ka dhënë jetë për vite me rradhë në skena humori dhe teatër.

E dini çfarë’vuajnë’ më së shumti aktorët e humorit?
Që edhe kur flasin seriozisht,njerëzit qeshin duke e interpretuar si një shaka e radhës.

Por,kurizë jemi të dimë:Ermal Mamaqi do qeshi me atë që tha Flor Binaj për të,apo jo?
Florit në një intervistë ju kërkua të jepte një mendim për disa personazhe dhe përgjigjja duhej të ishte me vetëm një fjalë.

Kur u përmend emri i Bes Kallakut,Binaj tha:”Shoku im i Portokallisë”
Ermal Mamaqi?
“Jo i vërtetë”-shprehet Flori.
Ai nuk qeshi kur e tha(as ne)

Të ngjashme