Flor Binaj zëvendëson Arilena Arën me një tjetër bionde seksi?!

7 muaj më parë

Emisioni Piranjat pritet të fillojë sot në një tjetë televizion por ajo që na bëri përshtypje është fakti që në këtë sezon të ri, Florjan Binaj mund të mos jetë Arilena Ara. Dhe ja po ju rendisim faktet:

Si fillim Flori nuk e ka zbuluar imazhin e biobdes së re që do të ketë në krah.

031B4BC2 F814 4283 89ED 0ED45B89217A

Së dyti Arilena nuk i ka bërë asnjë promo programit të ri duke mos postuar asnjë detaj për fillimin e tij… (as në feed dhe as në story)…

F85099EB 9038 4498 BFAE 9B5B6F4DA0B9

Dhe së fundmi ai postim që na bëjnë të dyshojmë është kjo foto që ka postuar, Anna Lika ku njofton nisjen e programit në mënyrën më të mirë të mundshme. Megjithatë nuk përjashtohet mundësia që Anna të jetë thjesht e ftuar në program, por ne qejfi do të na i kishte të ishte ajo prezantuesja e tij, pasi është një format që do t’i shkonte shumë. Ndaj kush e ka në mendje të konceptojë programe të tilla duhet ta merrni Annën patjetër në konsideratë.

0F1698E9 E5A5 422D BA35 0C3DEB28AD13

Të ngjashme