Kryefjala Logo

Flet Bora, shoqja e Ledjonës në Live me Olti Currin: Ajo nuk e pengon vajzën të takohet me të atin dhe gjyshërit

20 Janar, 2024 | 10:38 pm

Shoqja e Ledjonës ditën e sotme ka zbuluar se në BB VIP do të lexohet një letër e ish burrit të saj, e cila nuk është e vërtetë.

Pak minuta më parë, Olti Curri ka realizuar një Live në Instagram me shoqen e Ledjonës, Borën. E cila e pyetur nga Olti ka treguar se nuk janë të vërteta aludimet që ka shprehur ish burri i saj, se nuk e lë ti takojë vajzën.

“Ledjona nuk e ka ndaluar asnjëherë, vajza takohet edhe me të atin edhe me gjyshërit. Ata jetojnë në Korçë dhe takohen atje”- ka thënë Bora në këtë video live.

Të ngjashme