Fjori perjashtohet nga Perputhen, zbuloni arsyen

3 muaj më parë

Fjori është përjashtuar nga Për’puthen për shkak të komenteve raciste. Kërkesa e saj e fundit ishte një kërcim me Aldisin, të cilin ai e pranoi menjëherë.

“Eksperienca këtu ka qenë ndër më të bukurat në jetën time. I kërkoj falje të gjithë Shqipërisë për momentin kur dola jashtë vetes dhe nuk dija çfarë po thoja.

Unë nuk e gjykoj fare racizmin. Arjonit dhe të gjithë opinionistëve, isha shumë e lumtur që ndodhesha pranë jush. Një kërkesë të fundit kisha, dua të bëj një kërcim me Aldisin për herë të fundit”, tha Fjori.

Rikujtojme pak dite me pare qe Fjori pati nje perplasje me Melikun dhe ofendoi njerezit me ngjyre.

Të ngjashme