Fjolla Morina bën dedikimin prekës në ditëlindjen e vajzës; U pajtova me çdo gjë, por jo të të humbja ty!

2 muaj më parë

Ditën e sotme e vogla e Fjolla Morinës Alaya feston ditëlindjen. Nisur nga kjo Fjolla i ka berë një dedikim prekës asaj.

“Alayah, urime ditëlindja e shtatë evlad, të uroj ta kesh shëndetin, të priftë e mbara gjatë gjithë jetës. Beba e vogël, të do mami shumë – Zoti të bekoftë evlad. U flijova shumë që mos ta lejoja ta humbë atë që Zoti deshi të ma dhurojë.

U pajtova me gjithçka por jo të mos sjellja ty në jetë bija ime. Nuk ishte e lehtë për mua të qenurit baba e nënë, frymë dhe forcë, dhimbje, ilaç, lot e dashuri e vetme veç për ty evlad. Lus Zotin të bëhesh vajzë e mbarë, një ditë të rritesh e të bëhesh e fort ashtu si unë”- shkruan Fjolla përbri fotove me Alayan.

Të ngjashme