Filluan gjurmimet! Ada e Perputhen prej vitesh ne nje lidhje!

2 vite më parë

Sigurisht qe pas prezantimit te konkurrenteve fillojne dhe dalin edhe te palarat e tyre ne Perputhen. E ne fund dalin te gjithe qe nuk futen per te dashur po per fame.

Se fundmi ndjekesit kane filluar te rrefejne se Ada, vajza qe terhoqi vemendjen me format e saj eshte ne nje lidhje prej vitesh.
“Kjo femer jeton ne Komune dhe eshte e lidhur prej vitesh. Ka nje lokal aty dhe shkon cdo muaj ne Turqi qe ben belin e b*then”- ka thene nje ndjekes.

E pra sigurisht qe lidhjen do e mohoje e do vazhdoj te marre famen, tashme jane skenare te ditura te gjitha keto.

Të ngjashme