Saturday, October 23, 2021

Latest Posts

Filloi skenari i vjetshem, Mikela zihet dhe del nga studio

Vjet njehere ne dy dite nje personazh bertiste dhe dilte nga studio. Deri me tani nuk e kishim pare me por sapo ndodhi.

Mikela eshte acaruar me Jurgenin teksa ky i fundit ka quajtur gjestet e saj ne takime si te patolerueshme. Mikela e ka kthyer muhabetin si ka dashur vet duke i bertitur qe mos ti cenoje familjen.

Se ku ja preku familjen zoti e di, por Mikela duhet te thoshte dicka qe ta kishte nje arsye per te lene studion. Dhe po e la, su mor vesh c’pati ama iku!

Latest Posts

Don't Miss