Fifit i bien te fiket live ne spektakel!

1 vit më parë

Pas debatit qe ka patur ne Big Brother persa i perket marredhenies se Pajtimit me Saren. Fifi ka vazhduar te jete shume e irrituar dhe shume e tensionuar nga kjo gje.

Diten e sotme Balina i ka thene se ajo me teper se cdo dashurine do vemendjen per veten e saj, e per me teper ajo ka patur sulme nga njerezit brenda shtepise qe shprehen se Fifi nderhyn shume.

”Dua te dal nga shtepia tani”- ka thene Fifi dhe eshte perplasur ne toke. Banoret kane bertitur qe i ka rene te fiket dhe menjehere kamerat jane hequr nga shtepia dhe ka kaluar ne publicitet.

Video Credits: Andi Vrapi

Të ngjashme