Fifi vërtet e ha mëngjesin në dy të drekës, po shikoni si ja gatuan Adisi

2 muaj më parë

Kënaqësia e çdo vajze është të zgjohet nga gjumi dhe ta gjejë mëngjesin gati nga partneri i saj. Duket se këtë fat e ka Fifi, e cila sa ka hapur sytë (në orën 14:00) e ka gjetur mëngjesin gati.

“Jam shumë me fat” shkruan Fifi dhe ka të drejtë në fakt sepse partneri i saj jo vetëm që ka gatuar për të por edhe shumë shëndetshëm. Përveç regjimit ushqimor çifti i ri i showbizit ndjekin rregullisht edhe palestrën madje ushtrohen së bashku.

Tani po që do ta kuptoni Fifin kur thotë se sa e lumtur është ndërkohë që bashkëpunimi saj me Gent Fatalin duket se është pëlqyer nga publiku.

Të ngjashme