Kryefjala Logo

Fifi nuk e kursen dashurinë ndaj Adisit në 1 vjetorin e lidhjes!

18 Dhjetor, 2022 | 7:47 pm

Adis Patushi dhe Fifi nuk ngurrojnë që të shprehin hapur dashurinë e tyre. Ndonse nëpërmjet një postimi Fifi ka treguar se ata bëjnë një vit bashkë.

Përbri fotos nga një koncert Fifi shkruan: “Sot një vit më parë t’kam bo temin, sot një vit më parë ti kishe frikë që unë s’do jem e jotja. E sot një vit më parë unë i premtova vetes dashnin tane pavarësisht atyre gabimeve të vogla tuat që unë i di.

Që dashnia jonë do rritet e për këtë nuk do të zhgënjej të betohem në dashninë tonë.Të dua nush, të dashuroj ninxha ime”.

Ndërkohë edhe Adis i ka komentuar plot dashuri duke treguar se Fifi për të është frymëzim.

F50594AF 40AC 47C7 80B9 25D08FD1D1EC

Të ngjashme