Fifi del zbathur ne koncert, Adisi ben veprimin e papritur

1 vit më parë

Fifi ka qene e ftuar ne nje koncert ne Londer ku nje moment ka vendosur te heq kepucet me take per te veshur atletet.

Adisi ka qene i gatshem qe t’ja vishte menjehere ndonse me pas ajo ka nderruar mendje dhe ka vazhduar te performoje zbathur.

Madje u ka bere thirrje te gjitha vajzave qe te heqin takat.

Të ngjashme