Kryefjala Logo

Fero ndryshon emrin, ja si do të quhet reperi tani e tutje…

12 Shtator, 2023 | 10:17 am

Pas arrestimit për dhunë në familje, në jetën e Feros ka ndryshuar tashmë çdo gjë. Reperi nga Kosova me të lënë qelinë njoftoi se kishte hequr dorë nga muzika për t’ju përkushtuar fesë islame. Së fundmi ai ka bërë të ditur në Instagramin e tij tashmë ka ndryshuar dhe emrin e tij. Këtej e tutje nuk do të quhet më Fero, por Khattab. Khattab është një emër mysliman i cili në gjuhën arabe do të thotë orator, apo folës.
IMG 6889

Të ngjashme