Kryefjala Logo

Fero i kërkon falje Arbenitës: E dua 200 herë më shumë!

2 Shtator, 2023 | 9:57 am

Fero ka dhënë një intervistë ku i kërkoi falje të gjithë personave që iu ka bërë padrejtësi. Reperi u shpreh se tani e do bashkëshorten e tij 200 herë më shumë sesa më parë.

E kam dashur nënën tim, e kam dashur familjen time. Ndoshta nuk kam ditur se si të sillem me familjen time me nënën tim dhe njerëzit, por islami tani më ka mësuar që të jem shembullorë. Tani që e kam kuptuar fenë tanë nëse nënë time e kam dashur një herë tani e dua 100 herë, nëse gruan time e kam dashur 2 herë tani e dua 200, nëse babin tim e kam dashur 3 herë tani e dua 300 herë. Çdo njeri që kam dashur një herë tani mu ka rritur edhe 100 herë dashuria për të”, është shprehur Fero.

Ndër të tjera artisti rrëfeu se ditën e tretë të qëndrimit në burg ai është udhëzuar nga Allahu që të bëhet predikues i fesë Islame.

Të ngjashme