Fëmijë më të bukur se Çiljeta (6 vjeçare) s’kishim parë…

3 muaj më parë

Vërtet i mungon muzikës dhe skenës, ama Çiljeta Xhilaga vazhdon të mbetet një nga këngëtaret e njohura të skenës. Çili duket se është bërë nostalgjike dhe ka postuar një video nga ditëlindja e saj ku duket mjaft e bukuroshe.

Mesa duket muzika ka qenë një nga pasionet e saj që në moshë të vogël, pasi këndon e kërcen gjithë pasion. Ajo që vëme re gjithashtu është se e bukur lind nuk bëhesh.

Momentalisht Çiljeta është shkëputur nga muzika dhe duket se i është përkushtuar jetës familjare krah partnerit të saj, Alban Hoxha.

Të ngjashme