“Femër që shitesh për 5 milek”, tensione në Për’puthen. Mikela tenton të godasë Jurgenin

1 vit më parë

Një skenë e përsëritur nga viti kaluar ka ndodhur në Përpurthen 3. Mikela dhe Jurgeni kanë qenë dy konkurentët që javën e kaluar patën një debat shumë të fortë teksa Mikela u cua dhe foli nga studio për tu kthyet pas 3 ditësh.

Gjatë ditës së sotme Jurgeni është munduar ti kërkojë falje Mikelës, teksa kjo e fundit e ka refuzuar ta falë duke ngritur gjakrat. Ajo tha për Jurgenin se është askushi dhe në atë studio është një zero.

“Ti je nga ato femrat që shitet për 5 milek o Mikela po mos na trego ti”- ka thënë Jurgeni teksa mikela është ngritur nga karrigia duke u nisur drejt tij për ta goditur. Në këtë moment një konkurenti tjetër Meliku , e ka ndaluar duke e mbajtur fizikisht larg Jurgenit.

Të ngjashme