Fejsë apo dasmë? Einxhel dhe Dagz zyrtarizojnë lidhjen

5 muaj më parë

Einxhel dhe Dagz janë një ndër çiftet e preferuar të publikut dhe jo vetëm. Por duket se ndonse të gjithë po flisnin se u ndanë, ata kanë marrë një hap të rëndësishëm.

Pak më parë Einxhel ka publikuar një unazë ku përbri shkruan: në çdo rrahje zemre! Por a është kjo një dhuratë nga Dagz?

Tani më nuk dimë ç’të presim. Ndonse mirë do bënit ti fusnit një dasmë, të gëzonim e ne bashkë me ju!

Të ngjashme