Fatmira Breçani ndalohet të këndojë këngën e Sali Berishës në Shkodër?

1 muaj më parë

Fatmira Breçani këngëtarja ikonike nga Tropoja prej shumë dekadash në skenë por edhe në festa familjare dhe klubet më të njohura të vendit dhe disaporës vazhdon të jetë nga artistet më të kërkuara.

Mes shumë këngëve të zonës së  saj dhe kryesisht të veriut ajo në repertorin e saj ka edhe një këngë për politikanin e djathtë Sali Berisha edhe ai me të njejtën origjinë si këngëtarja. Fatmira këtë këngë e ka kënduar prej vitesh madje edhe në festa ku vetë Sali Berisha ka qënë i pranishem madje për këtë këngë shpesh ajo është pyetur në emisione ku ka qënë e ftuar, por ditët  e fundit hasëm në një video që dëgjohet që në eventin ku ndodhet e ka të pamundur të këndojë këtë këngë.

Video është bërë virale në Tik Tok dhe tregon qartë se kur një nga të pranishmit gjatë kohës që ajo del në skenë i ka kerkuar Fatmira Berçanit të këndojë këngën e  Sali Berishës ajo është përgjigjur : nuk të lënë .

 

Të ngjashme